Pandora Winkel Beswerd

Pandora Winkel Beswerd

Pandora Winkel Beswerd is officieel dealer van Pandora juwelen. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Pandora juwelen op een werkdag voor 23:00 uur, dan worden deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mochten de juwelen niet naar wens zijn, dan kun je ze binnen 30 dagen retourneren!

Bekijk juwelen van Pandora: Armbanden | Kettingen | Bedels | Ringen | Oorbellen

Over Pandora

Bijna iedere vrouw heeft wel een bedelarmband. Vaak is het een speciale armband, vol kleine herinneringen en liefdevolle momenten. Maar het kan ook heel betekenisvol zijn. En dat maakt Pandora juwelen zo geliefd. De mogelijkheid om je eigen armband bij elkaar te sparen met bedels die iets betekenen is populair bij heel veel vrouwen.

We kennen Pandora vooral als bedelarmband waaraan je je eigen bedels kunt bevestigen, zodat je altijd een uniek en persoonlijk juweel kunt dragen. Dit is niet altijd zo geweest. In 1982 opende het Deense echtpaar Per en Winnie Enevoldsen een kleine juwelierszaak in hun woonplaats Kopenhagen. Per was goudsmid en maakte het meeste zelf, maar het echtpaar importeerde ook veel juwelen uit Thailand of lieten deze daar maken. In 2000 werden de eerste bedelarmbandsystemen van Pandora juwelen geïntroduceerd. Een vernuftig systeem dat velen willen namaken. Toch blijft Pandora het origineel, en dat zie je.

Collectie van Pandora

De collectie Pandora juwelen in onze webshop begint natuurlijk bij de speciale armbanden van zilver. Deze armbanden zien er in eerste instantie basic uit, maar dat komt natuurlijk omdat jij deze verder mag vullen en ontwerpen.

Hiervoor kun je terecht bij een ruime collectie aan bedels van zilver, natuursteen of glasbedels, versierd met zirkonia’s, mineralen of zelfs diamanten en parels. Er zijn religieuze bedeltjes, bedels met dieren en zelfs bedels die je hobby vertegenwoordigen. Ook liefde, familie, natuur en seizoenen vind je terug in de zeer ruime collectie. In de collectie vind je ook functionele bedels, zoals stopper bedels.

Naast armbanden en bedels maakt Pandora ook juwelen zoals oorbellen, kettingen en ringen voor dames. De liefhebber van rosé goud kijkt ook even bij de Pandora Rose collectie. Uiteraard met net zoveel liefde en van materialen van dezelfde hoge kwaliteit.

Welke Pandora juwelen kies jij?

Pandora juwelen online kopen

De mooiste Pandora juwelen koop je online bij Pandora Winkel Beswerd , voor jezelf of voor een bijzondere vrouw in je leven. Bestel de bedels of andere juwelen voor 23:00 op werkdagen of op zondag en je ontvangt ze de volgende dag al in huis. Maak er een extra bijzonder cadeau van en laat het versturen in een luxe geschenkverpakking. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Ook kun je wanneer het nodig is kosteloos ruilen of retourneren, mits binnen 30 dagen na aankoop.

Pandora Winkel Beswerd

Translate »
X